Sillage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netspeed aboneliğine geçiş yapalı 1 ay daha yeni oldu. Aşırı pişmanım bu kadar ağır hantal bir internet olamaz. Aynı apartmandayız üst katta olan komşum +50 mbs hız alıyor benim altyapım +70 mbs hız karşılıyor ama aldığım hız 10 mbs ya var ya da yok. Aşırı berbat.

Kendilerine hattımda bir sorun var bakın bu kadar hız alıyorum diye destek talebi açtım, hız testi linki gönderip aldığım verilerin sonuçlarını gönderdim, sorununuz ile ilgileniyoruz yazıp destek talebimi tamamlandı olarak kapattılar. Berbat bir hizmet anlayışı. İşin bir diğer kısmı ise abonelik almadan önce aradığımızda direk telefonu açıyorlardı aboneliğin 1. haftasından sonra asla telefonu açmıyorlar. Yeni abonelik başvurusu diye başka bir telefondan aradığım zaman anında açılıyor telefon. Bu kadar kötü olacağını gerçekten beklemiyordum. Çok şükür ki taahhütsüz aldım aboneliği en kısa sürede iptal edeceğim ben de.
Hocam sizin yaşadığınız durum da çok kötüymüş. Zaten ben de 20 gün sonunda bağlansa bile direkt başka iss ye geçiş yapacaktım süreç bu kadar uzuyorsa arıza durumunda hiç yardımcı olamazlar diye düşünüyordum. Attığım destek kayıtlarının hiçbirini ben sonlandırmadım kendileri tamamlandı olarak talebi kapattılar tek tek. 1 Yıldır kullanıyorum farklı adrese taşınmasam muhtemelen iptal ettirmezdim bile. Şikayetvara yazarak hızlı dönüş alabilirsiniz. Beni sürekli aradılar şikayetvara yazınca ve güncelledikçe.