26 yıldır farklı konumlarda olmak üzere adsl ev interneti kullanıyorum. Nerdeyse her firma ile çalıştım ama ilk defa böyle rezillik böyle kepazelik gördüm. Böyle saçmalık ilk defa yaşıyorum, bu nedenle burada paylaşıyorum ki benzer bir salaklık yaşarsanız inanmayın ve hizmetinizi kapattırın. Sonra böyle paranızla rezil olup muhatap bulamıyorsunuz.

9 yıldır aynı evde adsl internet kullanıyorum. Bu sene vodafone'ye geçtik. Download'da sıkıntı yok , upload hızım aniden 0.7 'ye düştü. Bildirim açtık çözüm olmadı. Fotoğraf bile gitmiyor whatsapp'dan.

0850 542 0 542 numaralı vodafone ev internet birimini arayıp alamadığım hizmeti sonlandırmak istediğimi bildirdim.

Beyefendi ,vodafone cep interneti kullandığınız numara varsa hizmet süresince geçerli her ay otomatik yenilenen 50 gb internet tanımlasam işinizi karşılar mı diye sordular? Evet yeterli olur dedim. Özellikle sordum her ay otomatik yenilenecek mi yoksa her ay aramalımıyım. Her ay otomatik yenilenecek , telefonunuza uyarı mesajı gelirse dikkate almayınız denildi.

Aylık faturam tutarında limiti olan kartımdan otomatik ödeniyordu ama ödenmemiş. Hattım donduruldu. Konuşmam gerektiği için 460 TL ödedim ve konu ile ilgili netyardim@vodafone.com a 4 aralıkta bildirim açtım. 1 hafta içinde 1127 TL'lik bir fatura daha geldi. 0850 542 0 542 'yi arayıp 1127 tl daha fatura geldiğini bildirdim. İşlemimin yapılmasını kontrol edilmesini söyledim. Bu gün 20 aralık , yarın son ödeme tarihi 1127 TL faturayı da hattım kapanmasın diye ödemek zorundayım. 16 gün boyunca muhatap bulamadım ve kimse aramadı.

Paranızla rezil olmak için mutlaka Vodafone Ev İnterneti kullanın.