Yüzde 90 engelli çocuğum var. Çocuğuma oyun satın almak için steam hesabı açmıştım. Oyunları zaten doğru düzgün oynayamaz özel durumundan kaynaklı. Ben hiçbir zaman oyun oynamam. İçinde 5-6 tane satın aldığım oyun vardı. Hesaba giriş yapmaya çalıştığımda şifre geçersiz dedi. Mail adresi ile ve telefonal denedim olmadı. Kullanıcı adı ile arama yapınca hesabın farklı bir mail adresine bağlandığını gördüm. Çok da şasırdım oltalama için gelen maillere tıklamam reklamlardaki linklere tıklamam. Özellikle dolandı-rıcılık amaçlı reklamları çözerim ve asla tıklamam. Buna rağmen steam hesbaımı nasıl çalmışlar anlamadım.
Steama dün gece destek yazdım kurucu mail adresi ve ilk kredi kartımın son 4 hanesizi yazdım 12 sata geçti desteğe cevap gelmedi.
Bu konuda ücretli veya ücretsiz destek verecek arkadaş çıkarsa sevinirim.
edit: Destekle yazışarak hesabı geri aldım. Hesabın loglarını inceleyip kullanan kişiye dava açacağım

Hesabı hackleyen kişi bu kişilerle arkadaş olmuş. Savcılık dosyasına koyduracağım. İnceleyip karşılaştığım tüm bilgileri toparlayıp savcılığa vermeyi düşünüyorum