Cenuta hakkında
https://www.r10.net/hosting-sikayetl...ayetciyim.html böyle bir şikayet konusu açılmış ağustos ayında ve 1 yıldır yedek sisteminin sorunlu olduğunu belirtmiş, bu konuda da Cenuta yetkilisi bu konudakine benzer açıklamalar yapmış,
Alıntı
JetBackup tarafında blackblaze ile çalışıyorduk ancak çalışmamız yakın bir tarihte sona erdi. 4 Gün önce Amazon S3'e geçiş yaptık ve tekrar ilk yedeğin alınmasını bekliyoruz. İlk yedeklerin alınması 8-9 gün sürebilir sonrasında ise günlük yedekler tekrar jetbackup üzerinden erişebililir olacaktır. Günlük yedekleme aktif ancak Veeam ile artımlı yedekleme alıyoruz, bu yedekleri müşteriler bu geçiş süreci boyunca cPanel'den göremiyor. Ancak veeam tarafında yedekleri biz görebiliyoruz yedeklilik böylelikle sağlanıyor. 28.12.2023 tarihinden sonra jetbackup aktif olacaktır.
denmiş ancak ben yedek sıkıntım olduğumdan beri yani 2 aydır jetbackup a giremedim
Her sistemde hata olabilir, aksaklıklar yaşanılabilir hatta veri kaybı bile olabilir benim buna söyleyecek bir lafım yok, madem bu şekilde bir sıkıntıları vardı tüm iletişim bilgilerimiz kendilerinde var bu konuyla alakalı herhangi bir bilgilendirme yapılmadı, yapılmadığı gibi yeni gelen müşterilerine "günlük yedekleme" vaadiyle ürün satılmaya devam edildiği, yaklaşık olarak 2 aydır bekliyorum, buraya konu açmadan önce defalarca kendi sistemlerine bildirim açtım, sürekli beklettiler bu konuda da yaptıkları gibi süreci sürüncemede bırakıyorlar sürekli olarak ileri bir tarih veriliyor,