Merhaba arkadaşlar,
Googlede denk geldiğim ve üzüldüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istedim.
Uzun süredir emek verdiğimiz ve her müşterimizin hemen hemen her istediğini yerine getirdiğimiz yazılımımızın birisi w-arez sitesinde w-arez olarak çekilmesini istemiş. Üzüldüğüm nokta şu kişi mesajda her türlü destek aldığını ve alacağını söylediği halde emeğimizi bir çırpıda yok sayması. Bizim çalışma prensibimiz kendi sunucularımız üzerinden hizmet vermek ki bunu yıllardır yapıyoruz ve hiçbir müşterimiz mağdur olmadı yıllardır. Hatta müşterilerimizin hiçbir veri kaybı olmasın ve onların içi rahat olsun diye onlara veritabanlarının komple yedeğini bilgisayarlarına indirebilmeleri için özel bölüm dahi yaptık yani tüm verilerini excel olarak, pdf olarak, sql olarak istedikleri gibi indirip arşivleyebiliyorlar. Biz sadece kaynak kodlarımızı gerek güvenlik gerekse tüm güncellemeleri aynı anda herkese verebilmek için kendi sunucumuz üzerinden hizmet vermek istedik. Bu olay hoşunuza gider yada gitmez ama bu kadar iyi niyetli bir ortamda birilerinin bir çırpıda emeği yok sayması bunu normal bir şey gibi görmesi bana tuhaf geldi. Üzüldüğüm için sizinle paylaşmak istedim başınızı ağrıttımsa affola.