Ben bunu yazmıştım 3 yıl erteleniyor devlet aldığı hiçbir kararı zamanında ugulamadı ki bunu uygalasın.Adam ürün alıyor iade ediyor iade sebebi 'vazgeçtim' o vazgeçmenin bedeli bize 80 lira kargo parası . bir de müşterinin 3 defa iade hakkı var iadesi reddedilip müşteriye geri giden ürüne 2 defa daha iade talep etme hakkı var benim öyle bir ürün vardı satış bedeli 199 lira ,ürün geldi iade reddettim onayladı müşteriye geri yolladım yeniden iade talep etmiş geri geldi ben yeniden reddettim geri gitti müşteri son hakkını kullanıp yine iade talep etti 199 liralık ürüne ben 240 lira kargo parası ödedim o kişi yeniden talep oluşturursa kargo firması para talep edecek o zaman iade edemez herhalde burada olan pazaryeri siteleri bir bizi arayıp rica ediyorum müşteri memnuniyeti için kabul edin son 1 yldır gelen hiçbir iadeyi hemen ne onaylıyorum ne de redddediyorum Analize alacağım seçeneği ile 24 gün bekletiyorum son red talebi oluşturup 3 gün de ihtilafta bekletiyorum aslında gelen iadeyi hemen kontrole edip satışta sıkıntı yoksa çoktan satmış oluyorum.