Hocam merak ettim PTT ne sebeple kabul etmiyor? Kodla alakalı bir durum mu oldu yoksa başka bir şey mi? Ben de yarın iadeye götürmeyi düşünüyordum. Ürünün orjinalliğinden hala emin değilim çünkü yaklaşık 4-5 kişide ürün arızalı çıktı bunun tesadüf olması zor. O yüzden ben iade etmek istiyorum kesinlikle.
Ben iade ettim. Ptt kargo olayı şu şekilde. Ptt diyor ki bizim amazonla anlaşmamız yok diyor. Şahsi gönderirsiniz diyor. Amazonda diyorki siz ptt ile göndereceksiniz bizde size gümrük bedeli ne kadarsa dekontu gönderin hesabınıza tanımlayalım diyor. Benim cihazlardan bir tanesi şarj olmuyordu ve açılmıyordu. Kara ile gönderim 530₺ uçak ile gönderim 560₺. 48 saat içinde dekont iletmem halinde 49. Saatte gümrük bedeli hesabıma yansıcağını söyledi amazon. Parça siparişi vermek daha iyiymiş konuyu yeni okudum.
Şöyle birşey var;
1 - Ürün arızalı gelmiş bir kaç kişide. arkadaşın biri saramonicle iletişime geçmiş size yenisini gönderelim demişler arızalı parçanın bir kere ORJİNAL olmasa firma tutupta parça göndermez.
2- Bazı arkadaşlar 50 kere sorgulama yaptığı için ürün fake product a düşüyor Sorgu ekranında diyorki 5 ten fazla sorgularsanız ürününüzü fake ürün olarak gösteririm. Sebebi bu sitede ilk barkod okutmanızda fake ürün çıktıysa haklısınız iade hakkınız var iade edin amazon arkanızda
3- Ürünü ilk ben teslim aldım ve çalışmayan 1 tane parçası yok (veya kronik arızalı olan bir modeldir bilemiyorum)
Ürün tamamen orijinal, satıcı ile ilgili hiç bir problem yok bu arada. Şuanda parçaları gönderdiler, kargo numarası da ilettiler. Tüm kargo masrafları dahil olmak üzere Saramonic tarafından karşılandığını ilettiler. Alıcının kendisini iletmelerini rica etmiştim doğrudan kendisini gönderiyorlar. İade için 2 sene boyunca yapılabiliyor. 500 lira ücret ödeyip iade ettiğimizde de ödediğimiz tutarı hediye çeki olarak tanımlıyor Amazon. Yine sattıkları malın arkasındalar, eğer Amazon satıcısından alınsaydı kapıdan iade alabildiklerini iletmişlerdi. Şuanda parçalarımı bekleyip geldiğinde deneyeceğim

WhatsApp üzerinden Saramonic ile iletişime geçmek daha mantıklı