Her gün her yerde reklamları dönüyor. Sözde ges projesi için 25 metrekare alanı 20000 tlden satıyorlar. Sonra aylık 1000 tlye sözde bizden kiralıyorlar. Böyle ges arasası alınmaz, böyle yatırım olmaz! Beni şaşırtan şey, akit tv de bile ballandıra ballandıra haber yapmışlar. Kanal değiştirirken denk geldi.



GES santrali için metrekaresi 30 - 40 liraya gayet güzel arsalar var. Böyle bir santral kurmak için 18 dönüm arsayı 700.000 liraya rahat rahat alabilirsiniz. 1 milyon lira bile etmiyor! GES santrali kurmak için 1 milyon lira çerez parası.
Peki bu adamlar gayet kazançlı yatırım diye neden sizden para toplayacak? Çünkü 25 metrekare arsayı size 20.000 liraya satacaklar. O da metrekaresi 800 lira eder. 40 lira nerede, 800 lira nerede?
Yatırım ayağına para toplayacaklar. İyi tezgah! Böyle yatırım olmaz, böyle GES olmaz!...