53 ile başlayan eşimin numarası var bu numarayı değiştirmek istedik eşimi rahatsız etmişler namussuzun biri galiba nette yada biyerde numarasını dağıtmış koştuk vodafone numarayı değiştirelim dedik bize 150 tl yükleyin dediler değitirelim dediler bende 150 tl yükledim tekrar aradım bu sefer pakete kesilmiş 125tl si dediler hanım efendi dedim bu faturalı hat değilki paket yeniliyorsunuz dedim baktım olmayacak tamam abla geç dedim napalım dedim 109 tl bakiyeniz olursa değiştiririz dediler gittim bi 150 tl daha yükledim bakın bana sorun vs cıkarmayın bu telefon türktelekom dan falan gelme bi numara gibi değiştiremeyiz demeyin dedim zaten maddiyetim yok zor durumdayız dedim yok kesinlikle sorun olmaz dedi ikinci yüklememden sonrada değiştirmediler müşteri temsilcisi hatalı bilği verdi diye 4 günde zor şikayet actırabildik şimdi bu durumda napmam lazım yada ne yapabilirim canım ablam olmaz desen bize bizde elimizdeki parayla yeni faturasız hat alırdık şikayet var konum https://www.sikayetvar.com/vodafone/...mci-olmamalari