1000₺ liraya gerek yok hocam.
kanva öğretmen hesabı ya da
7500 adet sosyal medya video stoğu + 5 adet e-book + 360 adet Tasarım şablonu verebilirim
bu arada yaparsak eğer benim 300. sizin 200. olacak bayağı mutlu olurum
SEO paketi sağlayabilirim.
Adsanse Onaylı web Sitesi Satabilirim..
Tıkla
Dijital portre çizelim hocam imzamdaki konuya bir bakın derim
@Peragen; 2 farklı adet epin script satalım
Monitör satabilirim (2. ekran olarak kullanmalık.)
25 adet ana sağlayıcı listesi satıyorum SADECE 150₺
Smm panellerin içindeki bazı servisler
Instagram 1000 takipçi : 2₺
TikTok 1000 takipçi : 5-7₺
Instagram 1000 beğeni : 0.10 kuruş ₺
Instagram 1000 adet garantili takipçi : 4₺
(Bu ürün ile takipçi satışı yapıp ek gelir elde edebilirsiniz
)
VE DAHA NİCESİ
İLETİŞİM PM VEYA WP
size istediğiniz bir sektörde bilgilendirme üzerine website yapabilirim onepage olarakta geçer ancak onepage olmayabilir iletişim, galeri vb. sayfalarda ekleyebilirim. tamamen talebinize kalmıştır. Varsa discord topluluğunuz için discord üye ve boost sağlayabilirim. size kendim hakkında bilgi konum var link bırakıyorum size uygun bir kategori var ise o kategoride işinizi yapabilirim.
https://www.r10.net/is-arayanlar/387...pabilirim.html
Eski tarihli Instagram tiktok hesabı için ulaşabilirsiniz
E-Ticaret instagram hesabı mevcut düşünürmüsünüz . 21K
Awarder 4 verebilirim 200. Ticeretinize özel
GrafikDeposu.com
GorevBurada.com
PvpSunucular.com
PaketAl.com.tr
JetWhois.com
DunyaTurlari.com
DemoScriptler.com
Herhangi birini 500-1000 TL arasında anlaşacağımız bir fiyata verebilirim.
Günaydın,
https://www.r10.net/is-arayanlar/358...post1084700538 Nivusoft Paket Satış Sitesi anahtar teslim şekilde teslim edebilirim hocam. Ek lisans ücreti vs çıkabilir altı üstünü konuşuruz pasif gelir olarak düşünen var ise konudan ulaşanlara da yardımcı olurum.
hocam her türlü video editörlüğü yapabilirim istediğiniz bir edit olursa da ben burdayım
83.4k hesap var hocam instagram 700₺
Sinemaya gitmek isterseniz %20 indirimli bilet satışlarımız ve orta boy mısır kodları satışımız mevcut
Projelik hesap veya eski tarihli/tanıtım onaylı Instagram hesabı sağlayabilirim 🙏
6,5 K aktif kişisel hesap var hocam ilk mail. 1200tl düşünüyorum ama size 1000 TL ☺
Hocam kontrol ettiniz mi?
sevdiklerinizi şaşırtacak ve unutulmaz bir izlenim bırakacak. Sevdiklerinize verilebilecek en özel hediye. Özel günlerde veya sadece sevginizi ifade etmek için mükemmel bir seçenek. Kendinizi veya sevdiklerinizi sanatsal bir şekilde şımartın.
Öncelikle Merhabalar , R10 a Özel Bir Fiyatla Yanlızca R10 Üzeri Satışla Sunduğumuz Devasa Büyüklükte Bir Paketimiz Bulunmakta İçerisinde Yaklaşık +15.000.000 [ 15 Milyon ] Dijital Ürün Bulunmaktadır , Dijital Hizmetler Sağlıyorsanız Verdiğiniz Hizmet Her Ne Olursa Olsun , Blog Yazarlığı , Seo , Web Tasarım , Grafik Tasarım Vesayre Vs. ... Bu Paketimiz Tam Size Göre Alıp Kendinize Ve İşinize Yatırımda Bulunmuş Olabilirsiniz . Fiyatı ise Normal de 4.890 TL iken Dediğimiz Gibi R10 Özel Fiyatla 400 TL`dir. İçeriğine Görselden Bakabilirsiniz .
Merhaba, öncelikle tebrik ederiz. 200. Ticaretinize bizimle ulaşmanızdan gurur duyarız. 🙏🏻
Çekiliş ile organik takipçi hizmeti ile Türk beğeni hizmeti sağlayabiliriz sizede uygun ise. 1000₺ye 10.000 - 12.000 Takipçi aralığı + 6.000 Türk beğeni sağlayabiliriz. (Beğeniyi bir çok gönderinize bölebiliriz.)
Satın almayı düşünürseniz
konu linkimiz, iyi çalışmalar dileriz.
İlginizi hangi alanlarda hizmetler çeker daha çok? 🙂
sana 1000 liraya 50k global izlenme atalım para kazanman acıktır oradan geri alırsın

vloglarına can gelsin
şansımıza küselim o zaman izlenme şuan kendi kanalıma akıyor adsense ödemsini beklicem mecbur
Güzel hareketli avatar tasarımı yapalım hocam
2yıllık siteden footer link satabilirim hocam. 6aylık alımı 1000₺ye yapabiliriz. Detayları imzamdaki konudan inceleyebilirsiniz.
Merhabalar,
Makale yazabilirim. Ayrıca elimde kitaplar var onları satmam lazım piyasa fiyatının yarısına satabilirim.
Gelin size kapsamlı bir Adwords eğitimi vereyim hocam illaki bir yerlerde işinize yarar para da kazanırsınız.
Salda gölüne yakın konumda tarla hobi bahçesi verebilirim.
6 parsel var 50 k ile 1.5 m arasında 😊
Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 200. Ticaretimi bu web siteyi alarak yaptım
İsfikri.net