Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim bende boyun düzleşmesi oldu kol uyuşması şikayetiyle gittim doktora sürekli pc başında durmam sebebiyle oldu birde hocam eğer masa başı ile çalışıyorsanız pc göz hizası klavye kol dayanakları aşırı önemli verdiği haraketleri yaparak bu sorunu ortadan kaldırdım ki hali hazırda profesyonel sporla uğraşıyorum şuanda her antreman öncesi ve sonrası boynumuda çalıştırırım bu sayede artık farklı yerde yatsam dahi boynum ağrımıyor.
Gelelim ameliyata annem dede bel sorunu vardı inanılmaz ağrısı vardı dayanılmaz kadıncağıza ağrı kesici işe yaramıyordu sonra iyi bir doktora gittik ameliyat dedi risklerinide anlatttı vida attılar 4 tane Allaha şükürler olsun halinden memnun eskiden çok ağrısı vardı artık yok diyebilrim.
Boyun fıtığı masa başından sporsuzluktan
Bel fıtığı da kişiye göre yapılmaması uygun işlerde çalışmasından kaynaklı olur.
Beyin cerrahı eğer önerdiyse fizik tedavi çalışması yapabilirsin ağrıyı bir nebze azaltıyor ama yine masa başı haraket etksikliği tetikliyor fıtığı
Annemin yanındaki kadın daha önceden boyundan olmuş ama yine uyuşma olmuş kolda 2.ciyi oldu siz sakın ben ameliyat oldum daha olmaz bişey düşüncesine kapılmayın.