sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasal olarak hiçbir pozitif bir hakkınız yok, servis ilgili parçanın değişimine uygun görmüş ve değişerek oluşan arızayı mağduriyeti zaten gideriyor.

Eğer ürün birkaç günlük ise ayını doldurmamış bir ürün ise ayıplı mal olarak nitelendirerek ücret iadesi veya birebir yenisi ile değişimini talep edebilirdiniz.
Ürünü 8.ayda aldım aldığımdan itibaren kalemi ile ilgili problemler vardı fakat bazı nedenlerden dolayı durumu servise iletemedim iletsem de o süreci takip edemezdim şu an müsaitlik durumum oldu o yüzden ilgileniyorum hocam yani ürün hasarı benden dolayı almadı ki öyle olsa garanti kapsamında ürünü tamir etmezler. Benden kaynaklı olmaya bir nedenden dolayı neden tamir görmüş bir cihaz kullanayım?