Mağazadan alınan ürünlerde iade alınmıyor, ek olarak mağazaya gittiniz ve bir cep telefonu aldınız. O an faturası kesildi ve ücretini ödediniz. Orada ki ekibe cihazı kurması için veriyorsunuz veya kontrol etmesi için birlikte kutuyu açtınız. Cihaz sorunlu çıktı, iade almıyorlar

Direk cihazı garantiye gönderiyorlar. Siz parasını ödediğiniz cihazı alamadan, mağazadan çıkıyorsunuz.
Her mağazada değişiyor sanırım. Vialand mağazasından sıvı soğutu aldım. Kurumsal fatura kestirdim. Eve geldim açtım takmaya çalıştım uymadı. Hatta içerisindeki termal macunu kullanmak zorunda kaldım eski fanı takmam gerekiyor diye. Bir gün sonra geri götürdüm durumu anlattım iade faturası kestim faturayı verdim ve kredi kartına iade ettiler. Farklı bir model alıp geldim. Fakat değişim olarak değil iade olarak aldılar.
Küçük edit : İade işlemleri sırasında keşke iade etmeseydim de sarı siteden satsaydım diye düşündünmedim değil çünkü neredeyse 1 saat sürdü. Form doldurduruyosun tek tek her parçasının fotoğrafını alıyorlar vs..