Arkadaşlar selam, bundan 2 yıl önce ifade vermem için karakoldan çağtılmıştım. Neyse gittim, savcı benim resimlerimi istemiş o zaman, bende neden ne oldu vs sorduğumda, savcı biliyor biz bilemeyiz dediler. Neyse resimlerimi çektiler ve ifadeye geçtim, Doğu tarafında bir şahısın hesabına onun haberi olmadan ATM de para sıkıştı deyip, para yatırtılmış BİN küsur lira, ve bu parayı İzmir'den birisi çekmiş ve tüm kamera kayıtları mevcut. Kişi zaten görülmüş resimleri vs alınmış.

Peki ben nasıl bu işin içindeyim diye sorduğumda, benim 3 sene önce adıma kayıtlı olan diğer hattımdan banka aranmış ve talepte bulunulmuş param kaldı atmde diye . Ve para hesaba yatmış. Diğer kişide çekmiş. Ben o hattımı yedek telefonumda çok nadir kullanıyordum. Bende ifademde asla o şahsı tanımadığımı ve asla bu olayı bilmediğimi söyledim.

Fakat 2 gün önce dava açılmış ve yeni gördüm. Henüz tarih yok. Ve dava doğuda bir şehirde.

Uyaptan inceleme yaptığımda, kişinin kamera görüntülerine kadar gördüm. Demekki benim resimlerimi ondan istediler, karşılaştırmak için.

İddianame de parayı çeken kişi ile iş birlik yaptığım yazılmış. Asla o kişi ile bir yakınlığım, tanışlığım, telefon görüşmem, yazışmam olmamıştır.

Şimdi ben tek şüphelendiğim şey şu oluyor eskileri düşünüp, çook uzun zaman evvel parkta otururken 3 arkadaş, 2 kişi geldi, üstadım dakikam bitti bi 5 dk görüşme yapabilirmiyim telinizle dedi ortaya. Bende kiminle görüşeceksin dediğimde, abi eşimle görüşücem dedi ve verdim 2. Telefonumu . Diğer arkadaşı yanımıza oturdu ufaktan öyle muhabbet etmiştik. Oda teli alıp, çimenlere oturup bi 10-15 dk görüşme yaptı ve geldi sağolasın abicim dedi aldım teli. Son görüşmelere bakmadım bile eşidir diye. Aradan 2 3 ay sonra boşa fatura ödüyorum diye hattı kapattırdım ben.

Ve kişi sanırım paranın çekildiği yer olan izmirdeki kişi veya kişiler ilede görüşme yapmış ki, iddianamede İzmir'deki şahıslarla görüşmem olduğu görülmüş vs yazıyor .

Tek şüphelendiğim durum bu.

Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Asla bir görüşmem olmadı, parayı çeken ben değilim, zaten kameralarda şahıs görülmüş ve sanık olarak oda eklenmiş, bilirkişi raporu ile. Bin küsür lira için başıma gelene bakın Allah aşkına. Kimseye güvenemeyecekmiyiz, o olaydanmıdır onu bile bilmiyorum, tek aklıma gelen o ama .

Ve birçok kez banka personelleri ile görüşülmüş.

Bankalar ses kaydı almıyormu? Benim sesimle karşılaştırsınlar, asla ben görüşmedim.

Yardımcı olabilir misiniz?