Selamun aleyküm,
Yakında evleneceğim inşallah. Bunun için beyaz eşya almak nasip oldu. Çamaşır, bulaşık makinesini eve teslim ettiler. Fakat buzdolabını merdivenler dar ve sığmıyor diyerek teslimat yapılmadı.

Bilemiyorum bence sığacak kadar geniş, günahlarını almayım tabi. Görme engelim sebebiyle başlarında duramadım, bana böyle dediler.

Her neyse buzdolabı için balkondan asansör kiralamam gerektiğini söyleyip buzdolabını da alıp gittiler.

Arçelik şubesini aradım. Böyle durumlar için tanıdıkları asansör kiralama şirketi olduğunu söylediler. Parayı da yarı yarıya ödemeyi teklif etti Arçelik şubesi.

Benim bildiğim teslimat nasıl olursa olsun satın alınan yer sağlaması gerekmiyor mu? Kaç kişiyle konuştuysam herkes şaşırdı. Sen niye ödüyormuşsun onların sorumluluğunda diyor herkes.müşteri hizmetlerini aradım onlar da size ait dedi.

İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Bu işin aslı nedir? Yasalarda bir karşılığı var mı?

Biz eşyaları parça parça farklı yerlerden aldık. Hepsi asansör kiralamam gerektiğini söylerse batarım. Böyle iş mi olur? Biz mi yanlış biliyoruz, yoksa ek masrafları bize mi yamamaya çalışıyorlar.

Tüketici haklarında bir karşılığı var mı araştırdım bulamadım.

Burada bir iki tane farklı marka mağazalara da sordum benzer şeyler dediler. Ücreti yarı yarıya veya tamamen satın alan kişi öder diye. Bu şehirde mi farklılık var, biz mi yanlış biliyoruz anlamadım.