Özel bilgilerin bulunduğu mesajları silmek ve fatura isteyip istememe gibi bir soru yöneltmek bir suç değildir. Size kdv yi cebe atın demiyorum ben orda ben şahısım fatura olsada olmasa da benim için bir sorun teşkil etmiyor bunu belirttim. Fakat şuan sizin takındığınız bu numara sadece satış öncesi destek içindir tavrınız zaten herşeyi açıklıyor. O belge ve bilgileri kendi elimle silmek için 1 dakika talep ettim sadece sizden bunuda vermediniz. Şimdi sizde avukatınıza sorabilirsiniz. Özel ve şahsi bilgiler içeren herhangi bir dijital materyali ya gözümün önünde silmek zorundasınız ya da bunu bana kanıtlamak zorundasınız. Burda yanlış birşey yok iletişimin başlangıcında size güvenerek vds e özel bilgi ve belge atmış olmak benim hatam olabilir. Fakat buda sizin açınızdan dijital ortamda güveni kötüye kullanma suçunu oluşturur. 1 Dakikada halledilecek meseleyi buralara kadar taşımaktan yana sizin vicdanınız rahat ise bende bu şikayet konusu dahil herşeyle birlikte yasal yollara başvurmakta vicdanımı rahat hissediyorum. Diyebileceğim gerçekten birşey kalmıyor. Kolay gelsin iyi çalışmalar.