* Şikayetçi olduğum üye: @Kaves;
* Şikayetçi olma nedenim: Test Sürecindeki VDS Hizmetinde Şahsi ve Özel Bilgi ve Belgelere El Konulması
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...-fiyatlar.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Kaves neti vds arayışındayken forumda görüp whatsapp üzerinden iletişime geçtim. Herhangi bir ticaretimiz gerçekleşmedi fakat deneme amaçlı 24 saat vds test edebilirsiniz dedi ve süreç sonuna yaklaşırken hizmetin kapanmasına saatler kaldığını belirtti. Fatura oluşturayım dedi tamamdır dedim beklemeye geçtim sonrasında şahsi bilgi ve belgelerimin olduğu vds in kapandığı bilgisini aldım. Alacağım vds kendisinin de bilgisinin olduğu şekilde test vds indeki özelliklerden daha yüksek bir vds ben fatura beklerken vds in kapanmasıyla karşı karşıya kaldım. Şuanda dünden beri konuştuğumuz whatsapp hattını sadece satış öncesi için kullanmaktayız gibi saçma ve asılsız tavırlarla vds in içindeki bilgi ve belgelerimi 1 dakikalık dahi olsa açıp silmeme izin vermiyor. Siber zorbalık gibi paket satın almayacaksanız açmıyoruz vesaire gibi bir tavır takınıyor. Bunun için hem buraya açıyorum şikayeti hemde savcılıktan gerekli işlemleri pazartesi sabahında başlatacağım. Özel bilgi ve belgeler söz konusu olmasa kapansın vds nasılsa yenisini alacağım bunu en başta söylemediği için şuan derin bir mağduriyet yaşıyorum.