(03:02)
Merhaba,
Teknik bir sorun olmadığı için iade sağlanılamaz, ekip arkadaşlarımız zaten sizlere yardımcı olmaya çalışmışlar fakat ekte herhangi bir dekont olmadığından dolayı fatura onayı sağlanılmadığı için sadece hizmetiniz aktif edilmemiştir.
Dekontunuzu ilettikten sonra ödeme işleminiz tamamlandığı için hizmetiniz aktif durumdadır, panel üzerinden işletim sistemi kurulumunu sağlayıp kullanıma başlayabilirsiniz.
(18:44)
Müşteri
sunucuyu başka yerden aldım, iptal ediniz. İade talep ediyorum. Kolay gelsin
(17:04)
Yetkili
Merhaba,
Banka hesaplarına erişimimiz olmadığından dolayı sizlerden dekont istemek durumundayız.
Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysek özür dileriz sunucunuz aktif edilmiştir iyi çalışmalar dileriz.
(16:54)
Müşteri
Ödeme yaptığım halde sunucunun kurulmaması. Ödemeyi sabah yaptığım halde dekont dekont diye tutturdunuz sunucuyu kurmadınız. İptal nedeni budur.
(16:50)
Yetkili
Merhaba,
İptal nedeni nedir?
(14:58)
Müşteri
selamlar, burdanda iletiyorum dekontu. İade yapınız, kurulum yapmayınız. teşekkürler.
Yetkili
Merhaba,
İletmiş olduğunuz bir dekont gözükmemektedir,ekran görüntüsü olarak iletebilirmisiniz?
(14:23)
Müşteri
sayın yetkili abi ben zaten dekont ilettim. kaç tane dekont ileteceğim? tekrar bi kaç tane daha dekont atıyorum
(14:06)
Dekont iletmezseniz işlem sağlayamayız.
(13:50)
Siparişi iptal edip iade geçiniz kurulum yapmayınız.
(13:36)
Dekont iletiniz.
(13:30)
Müşteri
gönderdim
(11:29)
Dekont iletir misiniz?
(11:26)
Müşteri
Merhaba, enpara üzerinden ödeme yaptım. Sunucu kurulumunu beklemekteyim. Sunucuya virtualbox indirip linux ve windows kuracağım için ona uygun sunucu hazırlarsanız iyi olur. İyi çalışmalar.