Selamlar dostlar, ortalama 3 4 bin kişinin yaşadığı çoğu memur ve gelir grubu düşük olan bir sitelerin olduğu yerde oturmaktayım. Yerleşim yeri yeni ve sadece 1 adet restoran var kebapçı. Tüm marketler, okul, kreş, cami ve yakın yerleşke de büyük sanayi bölgesi var. Uygulamalardan bile 2 3 tane restoran var sipariş getiren. Böyle bir yere Adana/Hatay usulü dönerci Açmak istiyorum kağıt üstünde günde 100 döner satılsa bile iyi kaar bırakıyor.
Döner için dükkana gerekli malzemeler 20k civarı tutuyor.(aklıma gelenler)
Tek kalem ürün olacak 90 ya da 100 Gr tavuk dürüm. İçeriği: Adana kebap pidesi, döner, sos, mayonez, yeşillik, domates ve yanına turşu.
Dükkan kirası 10k civarı. Döner ustası yok fakat Usta'dan eğitim alıp aile olarak biz yapacağız yemek yapmaya yatkın bu işlerden anlıyoruz. Aramızda dönerci olan, işletmesini yapan ya da fikri olan arkadaşlarımız sizce böyle bir senaryo da tutar mı?