Nekra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman @Yeniceri; hocam, tamam sen moderatörsün de bu forumda Atatürk ve Cumhuriyet değerleri pek sevilmez. Bununla ilgili geçmişte pek çok örnek gördüm, bazen çok yoğun bir karşıtlık olabiliyor. Hatta aleni şekilde sövülmediği kaldı diyebilirim, belki şimdi sizden dolayı buraya gelip içlerini dökemeyecek olabilirler ama bu durum gerçeği değiştirmez.

Yeryüzünde başka bir örneği var mı? Biliyorum! Bir insan vatanına, Cumhuriyetine nasıl böylesine düşman olabilir. Atatürkçü düşünce sahibi hiç kimse, Atatürk'e tapınmaz ama ben bu ülkede ne tapınmalar gördüm bize ataputçu diyenler tarafından.
“Bu forumda” ne demek? terbiyesizlik yapıyorsunuz..

Buradaki insanlar bu ülkenin vatandaşı, uzaydan foruma kayıt olmadılar. Biz ülkemizin kurucusuna bugüne kadar kimseye hakaret ettirmedik, ettirmeyiz. Hakaret edenleride uzaklaştırdık. Elimizden gelen kurallara göre forumu yönetmek ve kanunlara uymayanları uzaklaştırmak. Mustafa Kemal Atatürk’ü Sevmeyen insanlara sevdirebilme gibi bir gücümüz yok. Genelleme yaparak R10’u zan altında bırakmayın!

@Yeniceri; konuda saygısızlık yapanlar var mesajları tek tek inceleyip gerekeni yapın.