İllaki sahibi çıkar hocam o parayı kullanmayınız belirli bir süre kimse aramazsa, tekrardan sorgulatırsınız en kötü bir yere başlayıp makbuzunu tutarsınız
Yarın Ziraat şubeye gideceğim,parayı hesabımda tutacağım.
İki farklı banka eft yaptırırken nasıl olurda isim soyisim istemez ? Veya istedi de nasıl olduda sizin isim soyisminizi yazabildi. Çok ilginç gerçekten.
Hocam eviniz olmasın belki bilmediğiniz yerde vs emin misiniz size ait olmadığına çok ilginç geldi.
Öğrenciyim hocam,herhangi bir evim vs yok.
Aynısı benim başıma gelmişti araç kapora bedeli adı altında pazar günü 500 TL göndermişlerdi ziraat bankasına gidip gişeden işlem sağlamıştım başka türlü maalesef iade olmuyor daha sonra hesabı gönderen kişi bana pazartesi günü direkt icra dosyası açmıştı .
icra dosyasına itirazımızı yaptık ve ertesi günü iadeyi gerçekleştirdiğime dair dekontu ek olarak belirttik sonra icra dosyası durmuştu. Maalesef kötü niyetli insanlar oldukça fazla.
Bende yarın öğleden sonra direk bankaya gideceğim hocam,teşekkürler
Daha önce ticaret yada para alışverişi yaptığın ibanları karıştırmıştır. Farklı bankalarda hadi iban'ı yanlış yazdı adı soyadı'da seninle aynı olması imkansız, yani parayı gönderen tanıdığın birisidir. Geçmiş işlemlerini bir kontrol et istersen.
Hiçbir şey bulamadım hocam