Forumla çok alakasız biliyorum ama akıl akıldan üstündür diyelim. Söyle ki eşimle ayrılma aşamasındayız ben farklı şehirde yaşıyorum artık ve o da ailesinin yanında. Eşim kızımı görmeye geliyor fakat ilişkimizle ilgili ne konuşuyoruz ne de öyle bi yakınlık var aramızda. Baya arkadaş gibi olduk. Tabi ki jirbirimizi çok iyi tanıyoruz artık 15 sene oldu. Eşim yine kızını görmeye gelmişti gelirken telefon getirdi kızına o da bugün halasina mesaj atmış. Ben Deniz diye. Halası ordan almış lafı annen garip davranmaya devam ederse devlete de gideriz diye bir şey söylemiş. Daha sonra da engellemiş. Ben şimdiye kadar eşimden özellikle bir talep de bulunmadım bu jnsanlarin nasıl mahluk olduğunu bildiğimden. Ama zoraki gelip harcama yapıyor yapabilir sonuçta atla deve değil kendi çocuğu. Ayda 1 kere görebiliyor ancak onun dışında bütün ev okul giderlerini ben yapıyorum. Bu hala olacak mahlukat kızımı engellemiş. Bu nasıl bir vicdan aklım almıyor. Hani bi derdi varsa bana söylesin ama asla yüzüme karşı konuşmaz. Simdi Eşim de eve gidince kavga etmiş yarın çıkıcam diyor. Ben ayrılırken bile böyle bir rezillik yaşamadım yaşamıyorum ama bir tane çıban herkesi rahatsız ediyor. Sirf ben varım diye adam yerinden oluyor gerçekten içim hiç rahat değil. Keşke gidip o kadını parçalasam ama mümkün değil. Arayıp tartışsam Eşim de benle kavga eder ben kötü olurum. Kimseye hissettirmeden canına okumak istiyorum. Ama öyle böyle değil bu mesnetsiz boyunun ölçüsünü alması lazım. Biz duygusal insanlarız dahası eşimin sağda solda harcanmasıni istemiyorum bu saatten sonra kırk yaşında adam ne yapsın uyuşturucuya mi başlasın bu lanetler yüzünden zaten evlendim ben temizledim hayatını. Sorumlu hissediyorum bide kız çocuğum var heralde darmadağın olmasını istemem.