Merhabalar Mart ayında MediaMarkt'tan Xiaomi Scooter 3 aldım. 2.5 ay önce yokuş aşağı inerken scooterın ön tekerleğindeki elektronik fren tutmadı ve zar zor durdum bunun üzerine garantiye verdim dediler ki 3 ay sürer scooter olduğu için neyse bende verdim. Şimdi birşey yapmayıp geri yollamışlar hem 3 ayımı yedi hemde para değersizleşti. Şuan sadece para iadesi talep edebiliyormuşum ürünün yenisini istemem için tekrar 3 ay tekrar gitmesi gerekiyormuş böyle birşey var mı ne alaka? Gönderdikleri yer zaten tamir edememiş niye tekrar gönderiyorlar? Para iadesi alsam 11.000 TL alacağım zaten scooterin yeni modeli olmuş 23 bin TL
dostum her ne ürün olursa olsun 6 ay içinde arıza yaptığında sana yenisiyle değiştirmek zorundalar ellerinde yoksada bir üst modeli vermek zorundalar. garanti kapsamında her ürün 20 iş gününü geçemez 3 ay servis diye bir olay yok. seni kandırmışlar. elinde servis belgelerin vs var ise hiç uğraşma tüketici hakem heyetine gidiyorsun durumu anlatıyorsun ürününü değiştiriyorlar veya bir üst modelini seve seve veriyorlar. itiraz edip mahkemeye verirlersede bazen bazı mahkemeler satıcıdan yana oluyor malum kanunlarımız hep güçlüden yana karara itiraz ediyorsun ve ürününü her türlü alıyorsun. sırf müşteri uğraşmaz diye yokuş yapıyorlar. ama uğraşırsan eninde sonunda ya aynısını yada yenisi alırsın. ücret olarakta sana söylenen bedeli hakem heyetine iletmeyi unutma emsali ney ise onun parasını vermek zorundalar yanı bugünün parasıyla kaça satıyorlar o paraya verecekler.