Merhabalar,
Arkadaşlar drone aldım mediamarkttan hem sinyal zayıflığı hem de aldıktan 3 gün sonra yeni modelinin çıkması sonucu elimdeki drone u götürdüm. Açılan drone paketinin iadesini yapamayız dediler. Servise gönderebiliriz dediler. Tamam dedim gönderin. Sonrasında mediamarktta çalışan bir arkadaşım ile görüştük. Onlar seni keklemiş servis 20-25 gün sürer değişim iade süren dolar hiçbir hak talep edemezsin dediler. Ben de bunu duyunca servis ankara oradan da istanbula gönderiyordu. Ankara'yı aradım ulaştım. Şansıma onlar da bugün istanbula göndereceklermiş. Güzel bir dille droneumun kesinlikle açılmadan geri Kayseri'ye gönderilmesini talep ediyorum dedim ve bugün kargoya verdiler. Kayseri mediamarkt a gönderiyorlar.
Şimdi sorum şu;
Sitelerinde kolay iade var. 14 gün içerisinde istediğiniz şekilde iade edebilirsiniz diyor. Sadece içerisindeki parçalar eksik olmayacak, kutusu vs deforme olmayacak şekilde olması gerek diyor. Sizce iade kabul edilir mi? Kabul edilince para iadesi mi yaparlar hediye çeki mi verirler?
Teknolojik aletlerde açılan paketin iadesi yoktur saçmalığı var mı? Televizyon aldın diyelim sevmedin paketi açtığın için iade edemiyor musun yani?