mobiim dikkat etmemişim pc yeni geçtim

giyimse iki türlüde zor ucuz bebek kıyafetleri arıyor insan
Sorun değil hocam görmeyenler için bir öncekinede yorum attım konu içinde görmeyen olursa yorum okuyarak bilgileri olur.Açıkçası işin içinde biri sayılırım çok uyguna kıyafetler var ama kalite benim için önemli ben 15 tl zıbın satmayı düşünmüyorum 15 tl alıpta 80-90 tl de satmayı düşünmüyorum tabi ki

ilk öncelik kalite kar marjı düşük bir şekilde çünkü bir ebeveyni bebek kıyafetleri ve aksesuarları çok yoruyor bazılarına bebek mamasıda eklediğimizde iş çok zora sokuyor. ama memnuniyet+ devamlılık ile özel bir kitle hedefledim ama yinede dükkanın boş olmasını istemem.
Kira fiyatları arasında 3x fark var ama İşlek dediğiniz 2. dükkan "Gerçekten" İşlekse ayak yolu bu gibi dükkanlarda çok önemli. Sonuç olarak çoğu insan aracıyla avm'lere gidiyor. Yürüyüş yapanlar & Yürüyerek bir yere gidenlerde yol üstü mağazalara akın ediyorlar.
işlek ama sektörün bu denli büyük bir mağazaya da dayanabileceğini düşünmüyorum teksil malzemeleri küçük içini doldurmaya kalsam milyonlar gider ara vererek yerleştirsek görüntü olmaz

kararsızlık durumundan birde açayım dedim değerli yorumlarınız için.