Herkese merhabalar,bir konuda bir süredir düşünüyorum sürekli ikilemde kalıyorum.Siz olsanız ne yaparsınız?
Kendi oturduğum bir dairem vardı 180 m.kare,dubleks.Kapalı terasım vardı,koltuk takımı,tv,playstation kurmuştum.Arkadaşlar,kuzenler gelir sık sık mangal yapardık,önü açıktı,manzarası güzeldi.Babam birgün paraya ihtiyacı olduğunu ve evi satıp parasını verirsem 1 seneye daha iyisini alacağına söz verdi.Evi satıp kiraya çıktık,yıllar geçti ancak ev geri gelmedi,babamla aram açıldı.Zaten bende takıntı olmuşken kiraların artışı ile iyice bunaldım.
2018'de bir marka kurdum,o zamanlar sektörde neredeyse tektim,işe başlar başlamaz para kazanmaya başladım.Pandemide bir anda işler üçe dörde katladı,sabahlara kadar işi geliştirmek için uğraştım,başarılı da oldum kendi kanaatime göre.3 sene önce birkaç teklif te aldım bu sektörün büyüklerinden,iyi de para verdiler o zamana göre,oturduğum daireyi alabiliyordum o parayla.Satmayı düşünmedim,çünki markayı satıp ev alırsam geçinemiyorum öyle de bir durum var.Bir gönül bağım oldu,sektördeki herkes ismimizi biliyor,tanıyor.Marka adı ile bir firmaya gittiğimde tüm kapılar açılıyor,manevi olarak haz veriyor insana.
Diğer yandan ev alma işi psikolojik bir durum oldu,ne markadan vazgeçebiliyorum,ne ev alma isteğinden.Büyük firmalara konuyu açayım diyorum,vazgeçiyorum,ya satılırsa diyorum.Ama sonra yok yok ev almalısın diyorum.Çok arada kaldım,haydi bana bir akıl verin..