Yinelenen içeriğe kopya içerik demişsiniz. İkisi çok farklı şeylerdir. İçeriği ona göre düzeltirseniz daha yararlı olabilir.
Hocam selamlar,
Teşekkürler değerli yorum için. Maalesef, benim aratırdığım türkçe kaynaklar(ajanslar ve linkedin), yabancı kaynaklarda(moz, backlinko) ve SEMrush'da
"duplicate" content olarak geçiyor. Türkçe'ye bir çok noktada "kopya" içerik adlandırılımış. (Keza çeviri de büyük oranda öyle.)
Bunun dışında diğer sitelerde oluşan "kopya" için daha çok "intihal" veya "plagiarism" çok adlandırılıyor. Sonuç?
Yinelenen içerik de denilebilir, "kopya" içerikte. Kendi sitemdeki, başka bir sayfanın "kopyası" kelimeler içerdiği için ben "duplicate content" yani "kopya içerik diyorum. "
Ek olarak burada "yoast" güzel bir açıklama yapmış.
Kendi makalen için "kopya" içerikler olabiliyor, bunlara "duplicate" content deniliyor. (aynı şekilde internette başka websitelerinde de olabilir.)
Kaynak:
https://yoast.com/duplicate-content/
Ek olarak "duplicate content", siteliner altta açıklmasında "duplicate" content diyor.
Her ikisi de aynı anlamdır. Translate çevirisine güvenmesem de, gelin birlikte inceleyelim.