rivy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yemeksepeti'nin yakıt olarak motorlarda neredeyse birebir karşıladığını biliyorum. Buna karşın, ortalama bir binek otomobilde LPG'li olacak şekilde kullanılırsa yaklaşık %80'ini, benzin veya dizelde sürülürse de %40'ını gibi bir yakıt desteği sağladığını biliyorum.

Motorların trafik kuralı dinlememesi konusu mantıklı. Çoğu mobese önden fotoğraf çeker, ancak motorların önde plakası yoktur. Bu yüzden ne trafik, ne kırmızı ışık, ne u dönüşü dinlemeden sürer motokuryeler.

Her şey bir kenara, can güvenliğinin olmaması zaten otomatikmen her şeyin üstünü çiziyor. Bide önümüz kış.. Yağmur ve karda motokuryeler çalışamaz. Arabalı kuryelerin boş kalma ihtimali sıfır.. Bilemiyorum mantıklı bir yönlendirme alabilirsem gerçekten yapacağım bu işi
Araç lpg'li ise durum farklı olur. Lpg vs benzin dersek birbirine çok yakın olur. Yakıt avantajı ortadan kalkmış olur ama yine motordan daha hızlı teslimat yapamazsınız. Ama dediğiniz gibi önümüz kış arabalı kuryelik kışın daha çok rağbet görebilir. Araç lpg'li ise bence denenebilir. Tecrübesi olan birisinden bilgi almak daha doğru olur ama.