@umutaki; ile az önce Google News kaydı için anlaştık. Onay sonrası ödemeyi LÖSEV'e bağışlarsınız hocam dedi. Şaşırdım. Kendisiyle herhangi bir daha öncesinde tanışıklığımız, ticaretimiz olmamıştı. Bu durumun sebebini sorduğumda verdiği cevap şu şekilde oldu (PM ekran görüntüsü de koyabilirim);

Alıntı
o tamamen anlık gelişen ruh hali kimi zaman önden alırım kimi zaman onay sonu kimi zaman hiç almam direkt löseve paslarım ödemeyi. direkt xxx tutarı löseve geçirttiğimde oluyor müşteriye. yeteri kadar kazanıyorum şükür birazda ihtiyaç sahiplerine yardım etmek istiyorum. bir konu açmıştım öncesinde iyilik eden iyilik bulur diye bunu çok defa yaşadım. yaşamaya devam etmek istediğim içinde sürekli iyilik yapmaya çalışıyorum elverdiğince
Bu teşekkür konusunu news onayı geldikten sonra açacaktım ama sonra düşündüm, ahlaklı davranışının yaptığımız ticaretin içeriğiyle pek alakası yok. Bu sebeple şimdi açıp teşekkür etmek istedim. Böyle ahlaklı arkadaşları forumda daha sık görmek dileğiyle. Sana teşekkür ederim, en çok da bunu bir hayat felsefesi haline getirdiğin için.

Şu şarkı sanıyorum konuya yakışır.

https://www.youtube.com/watch?v=RvV3XTQfBrg

Not: Duyar kasmayla işim olmaz ve bundan tam 3 yıl önceydi. Bilişim bilirkişisi olan bir abimizden ekşi hesabı aldığımda hesap sebebi bilinemeyen bir şekilde hacklenmişti. Kişi iade yapmak istediğinde bağış yaptırmış ve teşekkür konusu açmıştım, buradan bakabilirsiniz. Yıllardır forumdayım, böyle güzel davranışları takdir etmek ve paylaşmak gerektiğini düşünüyorum. Bu konu da yanlış anlaşılmasın. Kimsenin reklamını yapmayla uğraşmam, tanıyan arkadaşlar beni bilir.