enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-) Gizlilik: Telefon numarasını paylaşmak yerine isim paylaşmak çok daha mantıklı gelir her zaman
2-) Kolaylık: Bir sayfa içerisinde hem gezerken hem canlı destek ile konuşmak kolaydır. Ama uygulamalar arası geçiş yapmak zordur.
3-) Pratiklik: Canlı destek adından da anlaşılabileceği üzere hattın diğer tarafında her zaman birinin olduğunu bildiğiniz bir uygulamadır. Ancak whatsapp öyle değil.
4-) Mobil & Masaüstü farkı: Masaüstü ya da laptoptan gezen birinin bilgisayarında Whatsapp kurulu değilse cihazlar arasında geçiş yapmak zorunda kalacak ve 2. maddeye dönecek tekrar.
IrmakDilara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle kayıt olmadan etmeden telefon numaramı paylaşmış oluyorum. O da yetmezmiş gibi satın almaktan vazgeçtiğimde taciz derecesine gelecek mesajlar reklamlarla karşılaşıyorum. Onu da geçtim, gerçek anlamda da tacizlere maruz kalabiliyoruz. Bu yüzden tamamen gereksiz buluyorum. Whatsapp'ın amacı destek vermek değildir. Bunu yapan firmalar var. Misal livechat.com.

Herkes aynı değildir fakat istisnalar da bulunuyor. Müşteri olarak gidip tacize maruz kalmak kim ister. En az 5 defa karşılaşmışımdır bu durumla. O yüzden tercih etmiyorum.
dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence evet
Kurmak gerekiyormuş. Kurduktan 1 saat sonra ilk dönüşü aldık ama pc başında olmadığım için dönenemedim. Şimdi telefona indiriyorum. Tekrardan teşekkürler.