Merhabalar,

Hayata 1 defalığına geliyoruz.Hayatımızda Türkiye de olanlardan uzun süre boyunca eğitim ve öğretime zamanımız gidiyor eğitim ve öğretime giden zaman bazı kişiler için boşa gitmiş olabiliyor.Şuanda üniversite diplaması olup kasiyer olarak çalışanlar buna açık örnek.

İçimdekileri kurallar gereği yazamıyorum(küfür değil,saygısızlıkda değil politika uyumsuzluğu olabiliyor.)

Şuanda kendimi internet'de oldukça geliştirmeye çalışıp Smm,Hosting,Yazılım(Python,Php,Html) alanlarında geliştirmeye çalışıyorum ve buna ayırdığım zaman sebebiyle aile büyüklerimden büyük eleştiriler alıyorum.

Anca oturuyorsun oraya git dersini çalış Devlet'de çalışan ol deniliyor ve onlara cevap veremiyorum.

Ayrıca şuanda Smm'de sitem var oradan az çok gelir sağlıyorum bu geliri görünce diyorlarki ''Şuanda senin için önemli olan para değil,hayatını kurtarmaktır.' deniliyor ben ise kazandığım paranın yarısını veya daha azını internete yatırarakdan reklam v b. yaparak sitemin etkileşimini vb. arttırmaya çalışıyorum ve interneti işim haline getiriyorum.

Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.