* Şikayetçi olduğum üye: @akinciyiz;
* Şikayetçi olma nedenim: Domain Yenileme İadesi
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/profil/24205-akinciyiz.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Akın Medya'da bulunan alan adımızı başka bir firmaya transfer etmek istedik. Ancak alan adımız silinme sürecine girmesi nedeniyle transfer edilemiyordu. Firmayla görüşülüp ücretini havale olarak ilettik.

Ücreti göndermemizin akabinde, domainlerimiz yenilendi ve transfer işlemini başlattık. 5-7 gün süren transfer işleminin bugün yani 6. gününde tamamlanması sonucunda, alan adımızın 1+1 olacak şekilde 2 yıl yenilenmesi gerekirken 1 yıl yenilendiğini fark ettik. Çünkü hem Akın Medya'ya 1 yıllık yenileme ücreti gönderdik hem de Güzel Hosting'e transfer aşamasında 1 yıllık olan yenileme ücretinin ödemesini yaptık. Bunun üzerine hem Güzel Hosting ile görüştük hem de Akın Medya ile. Güzel Hosting bize süreci şeffaf şekilde anlatarak sorunun transfer aşamasından kaynakladığından bahsetti.

Normalde silinmek üzere olan bir alan adının yenilendikten hemen sonra transferinin yapılmaması gerekirmiş. Ancak Akın Medya yönetim panelinde böyle bir özellik olmadığı için biz transfer işlemini başlatabildik. Konuyla ilgili Reseller Club kaynağı (https://manage.resellerclub.com/kb/s...et/faq227.html )

Biz bu durumu Akın Medya'ya anlattık ancak telefon görüşmesinde ve WhatsApp görüşmeleri esnasında Güzel Hosting'e hakaret etti. Telefon görüşmemiz sırasında başka birine dahi olsa benimle konuşurken küfürlü konuşmaması gerektiğini söyledim ancak nafile. Küfüre devam etti. Bende bu sırada Güzel Hosting ile görüşüp ona dönüş yapacağımı söyledim, telefonu yüzüme kapattı. Bu durumun ardından teknik konuşma olması adına Güzel Hosting'den ilgili kişiyi arayıp anlaşmazlığı çözmeleri için ricacı oldum, sağ olsunlar kendileri kırmayıp müşteri ile iletişime geçtiler. Ancak utanarak söylüyorum ki firma sahibi Cihan Bey'e de küfürlü konuşmuş ilgili şahıs.

@Bartuc; Cihan Bey'de sürece hakim olduğu için kendisinin söz hakkı bulunmaktadır, dilerse müdahil olabilir.