Öncelikle selamun aleykum ; kolamı ufak ufak yudumlarken bu gece 2 nci konuyu görünce artık dayanamadım bu haksızlığa yazmak farz oldu.
Öncelikle bir önceki konuda karalama yapanlar eğer ticari ahlak olsaydı gider dava açarlardı. Adamlar ile 15 ay çalıştım ve ilk tanışmamız burdan oldu.
Gece telefon ile 3 saat bıkmadan daha işin başında olan benim gibi işbilmeze ( öyle ustaların yanında ) iş bilmez olmayı şeref sayarım. Aşağıda neden dediğimi anlayacaksınız bu cümleyide açacam.
Yaw Alper hocam sen herkes ile bu kadar ilgilenirsen nasıl iş yaparsın ne zaman uyursun nerde kurumsallık nerde şirket evliymiş adam birde çocuk var falan bir bakımada bir an önce işimizi çözekte adama yazıktır uyusun diyorum.
Neyse 4 saat sonra sitemiz hazır hale geldi. Bir çok kişinin çabaladığı koca firmaların bile mala bağladığı sitemi kurmuş teslim etmişti hemde 5 kuruş almadan. Hosting bedeline..
Gel zaman git zaman bayramın ikinci veya üçüncü günü unutmam aradım. Kardeş bayramın mubarek olsun. Adam o gün dedim sana helal olsun. İstanbula gelmiş taa Antalya dan hayırdır dedim. Sunucumu çökmüş birinin sitenin diski mi arızalanmış nedir, geçmiş gün yalan olmasın.
Onu halledecem uçakla hemen dönecem dedi. Yalanım yok aha yaşıyor elbet biri okur bu yazdıklarımı ona safmısın sen dedim yaa git bayramını yap beklesin ucunda ölüm mü var . yedeği vardır çözülür. Bana dedi daha evladım ailem ile bayram yüzü göstermediler.
Kendisine arabam ile gelip alayım hızlı olsun herşey diye teklif ettim adam yok dedi. Bunlar kalmış yok öyle yok böyle. Ulan adam babamın oğlu değil tanımam etmem ama ...
Haksızlık karşısında da susmayız everALLAH. Az vicdan.
15 ay çalışıp ödememi yapmama ragmen adamlar bireyseller ile çalışmıyoruz diyip, 15 aylık ödememi yapıp helallik alıp yolladılar bizi ...
Sonrasında nasip olursa yine kendileri ile devam...
Elmas çamura düşsede değerinden bişi kaybetmez. der gerisi forumun takdirine bırakırım.
El insaf