Öncelikle Selamlar ,
Başımdan geçen bir takım olayları anlatmak ve bazı insanlar ile alakalı karalamanın ne denli basit olduğunu gördüğümden dolayı böyle bir konuyu açma gereğini buldum.

1. Eka Hosting tarafından kısa süreli hosting hizmeti aldım fakat serverlarla alakalı sorunları olduğundan dolayı mağdur edilmemek adına Antalya Telekom ile sitelerimin taşınması adına planlama sonrası geçişim sağlandı. ( Yaklaşık 2 saat içerisinde taşıma işlemi gerçekleştirildi ).

2. Antalya Telekom'da bazı şahsıma ait sitelerimde hatalarımın düzeltilmesi için birden fazla taleplerim oldu ve üstelik açmış olduğum bunca zamana kadar taleplerime hızlı ve çözümleme imkanı ile yardım ettiler üstelik saat mesai kavramı olmadan. ( Ve bu arkadaşlara bir tanıdığımda bu hizmetten yararlanması adına reseller talebim oldu siteden ve herhangi bir yerden alıma kapalı olduğunu benimde Eka Hosting'den serverla alakalı mağduriyetimin olması yüzünden yardımcı oldular teşekkürü bir borç bilirim.)

3.Yaşamış olduğum ufak denli serverla alakalı bir takım işler bunlar yaşanabilir fikrimce basit ufak çapı olmayan sorunlar. Bazı insanların gördüğüm kadarıyla Antalya Telekom'a karalama marka kötüleme gibi konuların açtığını görmekteyim bu kadar basit olmamalı bence varsa delilleriniz sunun geçin kötülemeden önce nacizane fikrim mantıklı hareket edin.