* Şikayetçi olduğum üye: @Vihyper;
* Şikayetçi olma nedenim: 18 Gündür veri tabanlarına ulaşamıyorum
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/hosting-sirketle...an-9889-a.html * Açıklama ve kanıtlarım: @Vihyper; firmasından Almış olduğum
TR2 PRO GOLD paketini kullanıyorum ve 03-09-2023 tarihine kadarda bir sorunum yoktu ,
bu tarihte kendilerine Sql veritabanlarına ulaşamadığımı belirttim ve destek kaydı oluşturdum
03-09-2023 saat 13:40 ta açmış olduğum talebim hep işlemde olarak görünüp herhangi bir işlem yapılmadan 22:17 saatinde destek kapatılmış
bende buna istinaden sorunun çözüldüğünü düşünüp baktığımda aynı şekilde sorunun devam ettiğini belirten yeni bir destek talebi açtım
sorunum sürekli işlemde görülüp çözülmeyince tekrar açmış olduğum talepte r10 platformunda şikayet edeceğimi belirtim şuanda müşterime site kurmam gerektiğini ve zarara uğradığımı belirttim böyle yazınca sayın yetklili Efe D. şunu yazdı
Şu anda hizmetleriniz aktif ve sorunsuz olarak kullanılmaktadır.Sizlere durumu çözümleyebilme adına tarafımızca yardımcı olunmaya çalışılıyor lakin bu şekilde tehditkar konuşmaya devam etmeniz durumu çözümlemeyecektir. SQL tarafında yaşanan sorunun en kısa süre içerisinde kontrol edilip bilgilendirme sağlanacaktır.
Diye mesaj attı bende hak aramanın tehdit olmadığını belirttim ardından şu mesaj attılar
Yarin kesin olarak çözüm sağlanacaktır efendim ve ilgili sürenin telafisi tarafımızca yapılacaktır.
Best Regards,
Good Works.
Support Team.
Efe D.Yetkili
19/09/2023 - 22:54
Bugun Bu saatte Hala veritabanlarına ulaşamadım müşterime mahçup olup hizmetini yerine getiremedim ve çözüm sunamadılar , Modaratör
@AprilSoft; talebi olursa yazışmaları gönderebilirim iyi forumlar diliyorum