Arkadaşlar, 19 yaşından beri forex piyasasında deneyim kazanıyorum ve Londra borsasında işlem yapıyorum. Bu piyasa hakkında bilgi sahibi olmadan kazanmanın zor olduğunu söyleyebilirim. Çizgi çekmek veya bot kullanmak gibi yöntemler sizi kısa vadede kazandırabilir, ancak uzun vadede başarılı olmanız için daha fazlası gereklidir.

Şimdi çok deneyimliyim, ancak maalesef geçmiş yıllarda sermayemi kaybederek tükettim. Yatırım değil kumar oynamışım diye tabir ediyoum. Kaybederek kazanmanın önemli bir öğrenme süreci olduğunu fark ettim. Bir arkadaşın belirttiği gibi, bu piyasada sağlam bir bütçeye sahip olmanız önemlidir. Eğer bu piyasadan sağlam bir gelir elde etmek istiyorsanız, en azından 100 bin USD gibi bir sermayenizin olması gereklidir. miktarı risk toleransınıza ve piyasayı ne kadar iyi anladığınıza göre ayarlamak önemlidir.

Forex piyasası ve kripto borsası ciddi bir öğrenme süreci gerektirir ve yüksek riskler içerir. Başarılı olmak için iyi bir bilgi birikimi, deneyim ve sağlam bir sermaye gereklidir. Dikkatli bir şekilde işlem yapmalı ve risk yönetimine özen göstermelisiniz. Haberleri sıkı takip etmeli ona göre aksiyon almalısınız.