looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Libya lideri Kaddafi kendi halkına dünyada benzeri olmayan imkanlar sundu. Sosyalistse işte sosyalist. Dünyada komünist ve sosyalist devletlerin hepsi baskıcı ve ksııtlayıcı. Toplumları yokluk sefalet içinde.
Bir tek Libya örneğinde halka uçsuz bucaksız imkanlar verildi.

Sonuç ne oldu, onca eğitim onca para onca imkan sahibi olan halk ne yaptı? Bir abd darbesinde lideri öldürülürken oturup seyretti.
Hocam şimdi size burada vatan millet sakarya diyip türkçülük yapmayacağım ama, türkiye de torpil adam kayırma vergi silme af getirme gibi bir çok insana ayrıcalıklar tanınıyor bunlar demokrasiye aykırıdır ve libyada halkına güzel fırsatlar verilmiş bizim burada tam tersi birisi vergi öderken diğer i ödemiyor vs vs şimdi gelipte halkına fırsat verenle halkına düşman olan bir yapıyı karşılaştırıyorsun burda hangimize bir imkan verildi de değerlendirmedik burada o kadar insanız hepimiz ticaret yapıyoruz havadan sana gelip bir iş yapmak istiyor musun diye soran yok veya bir fırsat veren KOSGEB dükkanı aç bakalım iş görüyosa sana yardım ediyor yani verdiğiniz tek bir örnek en saçma örnek benim gözümde halka şu an avantaj sağlanan bir durum var mı zengin daha zengin fakir daha fakir oluyor.

''devletlerin hepsi baskıcı ve ksııtlayıcı. Toplumları yokluk sefalet içinde. '' yazmışsınız evet doğru sebebi diyorum halk mı bunun ?? Halk lider seçiyor lider bu sefilliğin yada bolluğun kararını veriyor halk için. Zaten kendileri her zaman bolluk içindeler ben hala anlamış değilim bu türk halkının suçu ne hangi fırsatı verdiler de bu türk halkının eline

ek olarak darbe oldu burada sokaklardaydık hepimiz yine libya halkından fazlasını yapmışız yani bu karşılaştırma ne için yine benim dediğime çıkıyor bunun ucu