Allaha şükür bir yedek aktarıldı az önce ve bir sitemin yedek sorunu çözüldü diğer sitemi kontrol edeğim. Hocam amacım polemik değil ben son çare şikayet konularını açtım uzun süredir sizinle çalışıyoruz bir hukukumuz var sonuçta fakat bana defalarca yedek yok dendi her geçen gün müşterilerimin baskısı site içi sorunlar yığınla sorunla baş ettim ve siz bana yedek yok dediğiniz için müşteri kaybettim.. bana datalarınız farklı ftp sunucusuna kaydedilmiş fakat bulamıyoruz dendi sunucu değişti silinmiş sizin yedeğiniz yok dendi evet hostumu taşıdım fakat 3 gün olmamıştır değiştireli ben 7 günü aşkın süredir komple yedek için ticket açıyorum onunla karıştırdınız sanırım 12 sinden beri bu sorunlarla cebelleşiyorum bana kusura bakmayın bile denmedi aksiyonu bugün aldınız keşke şikayet açmak durumunda kalmasam böylesine zararlar etmeme stres yapmama uykularımın kaçmasına müsade etmeseydiniz. Samimi söylüyorum günlerdir uyku düzenim kalmadı.. Diğer sitemi de kontrol edip buraya kısaca çözüldü çözülmedi diye ekleyeceğim.

R10 Platformuna ve tüm ekibe teşekkür ederim böylesine zorlu bir konuda bize bu imkanları sunduğu bu kadar kullanışlı bir platform olduğu için.