* Şikayetçi olduğum üye: @Keyubu;
* Şikayetçi olma nedenim: Sürekli kesinti - Eksik bilgilendirme - sorumsuzluk
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...8128640-a.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Kendilerinden sanal sunucu aldım ryzen işlemcili oyun sunucumu ve websitesini bağladım, bugün 01:00 da başlayan çalışma 06:00 da bitecek dendi sonra saat 10 a ertelediler. Oyun sunucusun web sitesi icin SEO çalışması almıştım site sinyal almaya yeni başladı dün tahmin edin ne oldu ? Evet doğru sunucular network bakımına alındı.
Ayda en az 2-3 kere erişim gidiyor 2-3 ayda 1-2 kere 1-3 gün süren bakimlar ve kesintiler oluyor.
Kesintisiz hizmet bumudur? İpler siliniyor değişiyor sunucularin network erişimi gidiyor.
Aldığım SEO çalışması ve sitemin düzenlenme işi keyubu yüzünden 2 gün aksamış ve sıkıntılı bir sürece girmiş bulunmaktayım.
2 gün sonra oyun sunucusunun açılış ve etkinlik günü inşallah sorunları düzeltirler.

Ddos koruması vadediliyor fakat siteme kendini bilmez birkaç yaşı ufak kardesimiz saldırınca sunucu patlıyor lütfen bu konudada müşterilerinize destek verin.

Talebim firmanın kusurlarını gözden geçirip erişime kestiği günleri ve saatleri hesaplayarak müşterilere ve bana telafi edici bir şeyler sunmasıdır.