* Şikayetçi olduğum üye: @SefaDEMİREL;
* Şikayetçi olma nedenim: Sorunlu Lisans Satışı
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/cpanel-plesk-dir...atiliktir.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhaba,
Başta belirtmek isterim ki bu bir şikayetten ziyade @SefaDEMİREL; hocamızla yaşadığımız ticari anlaşmazlığın modlarımız tarafından çözüme ulaştırılacağına dair olan inancımızdan kaynaklanmaktadır.
Sefa hocamızdan 17.07.2023 tarihinde belli bir meblağ karşılığı Directadmin Lifetime lisans satın aldım Sefa hocamız sağolsun karşıdan kalktı ofisimize geldi çayımızı içti hesabın tüm bilgilerini onunla değiştirdik ve lisansı ben deviraldım.
İlgili lisansı aylar sonra ilk kez kullanmaya kalktığımda farkettim ki IP Restriction mevcut ve bunu kaldıramıyoruz. Kaldıramadığımız için support'a yazılması gerektiğini gördük ilgili ekranda ve supportun yazdıklarını aynen iletiyorum aşağıda ekran görüntüsü ile.

Bu bağlamda tabi sorunu çözmek için Sefa hocama ait şirket ile şirketimizin birleştiğini bile söyledik ancak directadmin tarafı bizi umursamadı ve ticket'ı kapattı. Velhasıl kelam ben yüksek meblağlar ödeyerek aldığım lisansın satışının yasak olduğunu ve hesap bilgileri değişimi sonrası otomatik olarak restriction yediğini sonradan öğrendim.

Mevcut durumda Sefa hocamla görüştüğümüzde onu ilgilendirmediğini onunda kiraladığı yerde 6 lisansını kapattıklarını adamların bahane uydurduğunu söylüyor. Ancak takdir edersiniz ki bizde zararımızın telafisini istiyoruz çünkü olmaması gereken bir şekilde lisans bize devredilmiş ve kilitli kalmış durumda. Zarar tutarı ve istenirse konuşmalarıda iletebilirim.
Karşılıklı içtiğimiz çaya istinaden bu Sefa hocama bir şikayet konusu değil forum içi anlaşmazlığın çözümlenmesinin talep edildiği ticari bir konudur.

Modlarımızdan konuyla ilgilenmesini rica ederiz.