Çok çok teşekkür ediyorum, bu değerli yorumunuz, değerlendirmeniz için.
-Kısa denemeleri, yazıları, öyküleri normalde ben de çok sevmiyorum hocam. Tam o içine çekme hissiyatı vuku buluyor ancak, kısa kesiliyor ve sıradanlık hissiyatı ağır basıyor. Bu sebeple önceliğim yazmakta olduğum romanım. Ancak arada ilham perileri ziyaret ediyor ve bunları yazı dökmek iyi geliyor, aslında yazıya dökme sebebim de, ileride yazacağım başka kitaplara, romanlara ilham olması, kendi elimle kendime arşiv var ediyorum bildiğiniz.
-Monolog tercih edip-etmeme arasında kaldım, ancak karakterin yerine kendimi koydum istemsiz ve tercihim monologdan yana oldu.
Yazana ve yazılana verdiğiniz değerden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. Yazmaya devam edeceğim, elimden geldiğince paylaşacağım. Umuyorum ki, vakti geldiğinde, size romanımı da hediye etme imkanım olur.
Prensip gereği hediye kitap kabul etmiyorum.
Ücreti mukabilinde imzalı şekilde rica ederim.
Bende bir konu hakkında yazarken farklı konularda onlarca makale çıkıyor ortaya.
Pratik yapmadan yazı yazabilirsin, özel yeteneklerin yoksa çok iç açıcı sonuçlar vermese de okunur ama pratik olarak hikayeler, öyküler, denemeler yazmadan bir roman yazmak mümkün değildir.
Yazmaktan imtina eden arkadaşlar yazan kişinin yazdığı konuya tam olarak hakim olduğunu zannına kapılırlar ancak çoğu yazar kitaba başladığındaki bilgisinden çok daha fazla bilgiye sahip olarak kitabını bitirir.
Yazarken öğrenmek, hikayenin içine girmek, kendisini bir karakter gibi ortalıkta gezindirip kendi kitabından öğrenmek ve daha nice öğrenme seansları.
Güzel bir romana imza atacağınızı düşünüyorum.
Okuyup, göreceğiz.
Sevgiler.