Beni ümitlendiren bir konu değil düşse de artsa da çok bir şey değişmez fakat piyasada olacak şeyler belli ülkede zaten alt kalite araçlar kullanılıyor.

Şuanda Türkiye'de enflasyona rağmen herhangi bir malı 100 liraya alıp tekrar 70-80 liraya satilmayacagini yani altına satılmasının mümkün olmadığını söylüyorsunuz.

Bu şuanda Türkiye'deki yatırımcıların başına gelen bir durum örnek vererek anlatmak isterim.

Geçen sene serbest piyasada tonu 6.000TL den satılan bisküvilik buğday bu sene 4500-5000TL arasından ancak alıcı buluyor.
Buğday üretim maliyetleri geçen seneye kıyasla yaklaşık %50 artmisken buğday %20 aşağıdan satılıyor.

Her malın bir sağlayıcısı vardır.
Çiftçi buğday sağlar bu işe sermayesini bağlar fakat piyasada bu sene buğday çok ise para etmez bu kadardır.
Hesap çok basit yani.

Galeri de piyasaya araç sağlar fakat piyasada çok ise aşağı aşağı ilan yazmak zorundadır yoksa satamaz değil mi ?

Bu sene büyük çiftçiler sermaye sahipleri tahıl fiyatından şikayetçi idi.

Fakat bizim kullanmak için aldığımız bir tane arabayı ister daha ucuza satalım ister daha pahalıya zaten Türkiye'de 30-50 bin dolar arasında fiyatlanan ikinci el arabalar sanıyorum dünya üzerinde alınabilecek en saçma sapan arabalardandır.

(Genel piyasa için söylüyorum bazı araçlar için elbette geçerli değildir.)

Galeriler kendi aralarinda al ver yaparak piyasayı yükselttiği gibi şimdi de düşürmek için mahkum kalacaktır.

Kendi görüşümdür sadece kendimi bağlar.