Öncelikle yorum için teşekkürler , haberi okuduğum da aklıma gelen şu oldu '' Mesela benim doğup büyüdüğüm aile ortamından çıktıktan sonra kendi hayatımı bir şekilde kurmam hatta halen geliştirmeye çalışmam epey zaman aldı ve Türkiye'nin hatta dünyanın çeşitli yerlerine de gitsem ailem gibi iğrenç kafa yapısına sahip üvey anne bile bulamadım ?'' şimdi sorum şu tabi ki her anne baba elinde imkan olsa öyle düşünmek istiyorum çocuğuna en iyisini yapar , Peki defalarca kez aynı hataları yapıp daha sona çocuğuna biz yapamadık çalış sen yap demek annelik yada babalık mıdır ?
Son cümleye istinaden yazıyorum.Bazen maalesef şartlar elvermiyor ve aileler de yapamıyor.Ama yapamamaları onların çocuk sahibi olmasını engellemez.Bende ailemin birçok huyundan memnun değilim mesela.Benim kafa yapımla uyuşmuyorlar .Eski kafa yapıları var.O zamanların kültürlü ailelerinin de kafa yapıları bizimki gibi olamaz ki.Çağ değişti devir değişti ortam değişti kısacası ülkedeki kafa yapısı değişti.Banada diyorlar biz bu kadar yaptık oğlum gerisi de sen yap diyorlar mesela.Keşke herkes ailesini seçebilse.