pilavı dışarıya yiyorsan , çöpe at daha iyi hocam. evde yaptıklarınada yağ koymaman lazım. lapa sevmiyorum diyorsanda 1 yada maximum 2 çay kaşığı zeytinyağı dışında yağ olmasın. tavuğuda haşlama veya airfry yemen lazım. ekmeği'de mümkünse 0'a indir. özlediğinde arada yersin. pirinçte 200-250 gram'ı geçmemeye çalış. çiğ haliyle.
8 ayda 40 kilo verdim. baklava'ya kadar çıkarttım. dahada devam ediyorum. öyle çok vücut istemiyorum diye başlarlar , ya bırakırlar yada çok iyi vücut yaparlar ortası yok gibi bu işin. salamıyorum. obezlikten takır takıra döndüm hala devam.
bence fittnes bugu : bu söyleyeceğim şeyi bana bunu öğreten kişi hiç bir yerde söylememi istedi ama ben burda açıklıyorum

kıymalı pilavdır. net. %10 yağlı 400 gram kıymayı atıyorsun tavaya . zaten o kıymanın içinde 40 gram yağ var. hemde temiz yağ ohhh. kıyma mis gibi olunca 300 gr pirinci at beraber kavur. kıymanın yağıyla. sonra bas suyu bitti. at tuzunu ye. 40 kilo yu böyle verdim

kilo vermek istiyorsan arada bir pirinci sıfırla arada bir 200 e düşür kıyma sabit. bi insan hiçmi sıkılmaz şu pilavdan anlamadım. bazen 2 gün pirinci sıfırlıyorum. nası özlüyorum varya öf

üçüncü gün ödül o kıymalı pilav ödül