dranov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dünyada yatacak yerinizi hazırlarken,öbür dünyadaki yatacak yerinizden olma ihtimali doğuyor bu şekilde,yoksa mantıklı..
Faiz haram mevzusuna girmeyeceğim malesef. Günahsa bana günah.

GOLDTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 milyonu elinizde tutmak için vade farkından doğan 6 - 7 milyondan olacaksınız ayrıca faiz oranları doları baskılamak, enflasyonu düşürmek vs. Vs şuan için yüksek oran düşünce alacağınız tutarda düşecek.
6-7 Milyon olayını pek anlamadım. Ancak diğer durumu bende düşündüm. Olurda faizler tekrar düşerse bu sefer tekrar dovize dönmek gerecek. Doğal olarak dolar yükselecek ve para yine getiri sağlamış olacak. En kötü senaryoda vadeyi bozar krediyi erken kapatırım. Krediyi erken kapatırsam zaten faizin büyük bir kısmı silinmiş olacağı için yine aynı hesaba gelecek.

Trkoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O oranda faiz ile kredi verirlerse eğer evler dedikleri gibi fiyat olarak yükselir ya da 2-3 ay evvele kadar yürürlülükte olan ( hala devam ediyor mu bilmiyorum) 0.99 oranla ilk evim kredisinde olduğu gibi 250.000 TL gibi sınır koyarlar.
Evet 300-500 bin gibi bir limit koyuyabilir. O zaman verilen limit oranında işlem yaparım bende. Yani 1.5 Milyon nakit verip 500 bin kredi çekerim.