Keşke..
Sizce de prosedür belli değil midir? Aldığı ürün elektronikse ve çalışmadığını iddia ediyorsa bunun için mantıklı olanı nedir? Çöpe atmak mı yoksa iade talep etmek mi? İadesi mümkün olan bir üründe Trendyol'un araya girip iade sağlanmasını istemesi gerekir. Ama işlerine gelir mi? Gelmez. Çünkü komisyon o zaman alınamaz. Ürün kalitesiz olsa anlayacağım üründe 5 yıldız verenler beğenenler var. Buradaki amaç direkt bize karşı yapılan bir şey. Test ettiğimiz ürüne çalışmıyor deniliyor. Elektronikse iadeyi zorunlu kılacak çözüm basit. Onun harici zaten beğenmezse verir 1 yıldız müdahale edemezsin. Ama gidip 20 kişi 5 yıldız verdiği ürüne birisi 1 yıldız verirse orada bir dur bakalım da demesi lazım. Sen tekelsen ve piyasanın çoğuna hakimsen bunları geliştirmen lazım.
Sıkıntı burada zaten. Panelde bu alan aktif değil. Diyorum ki ben konuşmak istiyorum bu alan neden aktif değil. İşlem sonlandırılmıştır, bu yüzden göremezsiniz diyorlar. Bu alanı görebilmek ve iletişime geçmek içinde çok uğraştım.
Neden aktif değil hocam? Satıcı seviyesinden dolayı vs. mi? Benim panelimde uzun zamandır aktif çünkü.