Bilinçsiz insanlar boş boş düşüncelerini doldurmuşlar buraya. birşeyi bilmiyorsanız sırf yorum yazmak için yazmayın.

1.5 aya tam tamına 19 kilo verdim.
yapacağınız şey bu:

kesinlikle akşam saat 7-8-9-10-11den sonra yemek yemeyin diyenlere takmayın. bu genellemedir. asıl olan şu ki, normal yatma saatinizden 4 saat önce yemek yemeyin.
sabahları aç karnına soğuk amerikano için limonlu (double americano + soğuk su + limon yarısı) sonrasında 40 dakika kardio yapmanız gerekiyor. kahve 600ml suyla yapın.
yemek olarak ekmek hamur tatlı besinler tüketmeyin ve makarna pilav gibi şeylerden kaçının. meyve sadece yeşil elma yiyeceksiniz ve 2 günde 1 kez. şeftalidir karpuzdur kavundur falan olmayacak
yatma sürenizi kısmanız gerekiyor, uyurken metobolizmamız yavaşlar. ve kanış akışı, nabız hepsi normalin aşağısında olur. yağ yakma potensiyelimiz yavaşlar.
sakız çiğnemeyin, açlık verecektir. bunun yerine bolca nane kullanın.
çikolota olmayacak, haftada 1 kez 80%+ bitter çikolota
mantığa uymayacaktır fakat bolca sigara tüketin, sabahlar aç karnına sigara kullanmanız iştahınızı öldürecektir. sağlığınız açısından pek faydalı değil fakat iştahınız çok yüksekse bu işe yarayacak (bizzat kendim denedim)
bira kullanmayın.

edit:
ağırlık antremanları yağ yakmaz. yağı sadece kardio yakar. ağırlık antremanları sadece kası geliştirir. bu yüzden ağırlık antremanlarına özen vermeyin. haftanın 5 günü kardio yapın. geriye kalan 2 günde mümkünse bolca yüzün. yüzerken suyun dışında yüzmek daha fazla yağ yakıyor. içerisinden ve kaplumbağa timsali yüzme şekilleri genellikle etkisizdir