Merhaba,
Öncelikle yaşadığınız durum için üzgünüz, sunucuyu 10/02/2023 satın aldınız ve 25/08/2023 tarihinde yavaşlık şikayetinizden dolayı restart işlemi gerçekleşmiştir.
Söz konusu işlemlerde sunucu içinde en son ne yapıldı ise bunu bilemeyiz sanal disk yapısı bozulmuş olup, onayınız üzerine format atılmıştır.
28/08/2023 tarihinde sunucunuzun şifrenizi unuttuğunuz için tarafımızdan şifre sıfırlama işlemi gerçekleşmiştir. Bununla beraber tekrardan programların silindi diyerek bize yanlış ithamda bulunup iade talep ettiniz.
Her 3 kelimizden 2'si iade olmaktadır lakin aktif olan bir hizet tarafımızdan bir kusur olmadığı için iade işlemi sağlanamaz lakin memnuniyet adına 1 ay hediye edebiliriz.
Öncelikle ben sunucu şifresini unutmadım gece sunucu yeniden başlamıştı bende başka birinde belki şifre vardır diyerek şifre değiştirme talebi bulundum . Sunucuya tekrar girdigimde sunucu yeniden başlamış ve içindeki 300 adet hesap bilgileri silinmiş durumda 1 hafta içinde 2 defa hesao bilgilerini ekledim programlar aktif çalışması gerkirken 2 3 gün hesap girmek ile uğraştım . Sizinle 2022 den beri çalışıyorum İlk zamanlarda herhangi bir sorun yoktu son 2 ay içerisinde ciddi anlamda performas düşüklükleri sunucu çökme kendiliginden yenileme gibi sorunlarla karşılaştım isterseniz videolu şekilde elimde kanıtlar var size iletebilirim onlarıda sunucu boşta iken bile bazen hiç bir işlem yapamıyoruz. Ben zaten ücretin hepsini istemiyorum kullanıgım kadarını alıp kalan kullanım haklarının iade edilmesini talep ediyorum