tbm kaç belirliyorsunuz hocam..ayrıca türkçe mi siteniz..1 site için ortalama kaç tl reklama harcıyorsunuz kaç gün sürüyor..
Tbm: 0.30 - 0.60 Krş değişiyor.
Siteler: Türkçe (Şuan ingilizce bir site için aynı şekilde deneme yapıyorum, ABD trafiği çekicem, reklamını daha az önce oluşturdum, onay sürecinde şuan)
1 site için genelde 30 TL harcamaya çalışıyorum, birçok sayfaya reklam hiti göndermeye çalışıyorum, sayfaların otoritesi artması için, sayfada kalma süresini uzatmaya çalışıyorum genelde, reklam aldığım sayfalarda ki içeriklerim çok kaliteli oluyor, ben daha çok firmaların gireceği, sektörel siteler üzerinde çalışıyorum. O tür sitelere girenler genelde zengin tabakadan olduğundan, tarayıcı çerezleri de değerli oluyor, siteye bu şekilde google'a para kazandıracak kitle girdiği zaman da haliyle site google algoritması gözünden değerli bir yayıncı olarak görülüyor ve onay veriyor. Yoksa genel blog sitesi açıcam onay alıcam diye çırpınıp dururuz.
Ne kadar süre reklam verilir; Onay alana kadar verebilirsiniz, ben genelde onay aldıktan sonra da 1 ay felan devam ediyorum, adsense'den gelen parayı adwords'e geri veriyorum. Bu sırada zaten site oturmuş oluyor, ondan sonra reklamı kesiyorum, gemi kendi kendine okyanusta yoluna devam ediyor