Aynısı başıma Exvega ile geldi hocam. Kılı kırk yardım parayı almak için aldım ama bezdim yani. Bir daha tövbe ettim böyle esnaf sitelerinden alışveriş yapmaya. Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden alıyorum. En azından satışı iptal etme veya farklı satıcıya yönlendirme sağlıyorlar.
İzlediğim yolu tarif edeyim; şikayetvar sitesine yazdım. Hemen akabinde tüketici hakem heyetine de bir talep açarak, direk firmayı aradım. Durumu izah ettim, sürekli erteledikleri için son bir hafta verdiğimi ve eğer bu hafta içerisinde param gönderilmezse avukat tutup dava açacağımı belirttim. Ardından müşteri hizmetleri yerine muhasebe aradı vsvs.
Sevmem ama mecbur kalmışsınız, biraz tehdit vari konuşun hocam. Her gün arayarak yeni kayıt açtırın, elbet bıkıp iadenizi sağlarlar. Belalı bir bilgisayarla uğraşmaktansa parayı beklemeyi deneyin.
Ayrıca: "USB Portlarından birisi kısa devre yapmış olabilir, bilgisayara bağlı tüm USB kablolarını çıkarttıktan sonra tekrar deneyin." şunu denediniz mi hocam?
Hocam son bir kez daha garantiye göndermeyi düşünüyorum. Eğer yine çözmezlerse o zaman iade istemeyi planlıyorum. O kadar bıktım ki oyun bilgiyasayarıyla oyun oynamaktan vazgeçtim yani sorunsuz şekilde evime gelse kontrolünü yapıp pc yi kapatacam o kadar ki isteksizleştim hevesim kırıldı. Arayıp niye sorunlu ürün satıyorsunuz diyorum elektronik cihaz olabiliyor diyor. Bir de sanki böyle bir mecburiyetleri yokmuş gibi aradığınızda muhattap buluyorsunuz diyor. Şuan en azından elimde sorunu halledilebilecek bir pc var diyip sabrediyorum. Ama son olacak. Bir daha ben de tövbe ettim böyle sitelerden alışveriş yapmaya. Biraz daha pahalı olsun ama kafam rahat olsun yani. Kucağımda kasa kargocuya gidip kargoya verecekmişim. Rezilliğe bakar mısınız? Gamming gen tr pişmanlıkmış gerçekten. Aradığımda söylediğiniz gibi usb portlarını çıkartın deneyin bios pilini çıkarıp deneyin felan dediler. Denedim hepsi ama olmadı. Aynı hata devam ediyor. Bir de oc donanımından pek anlamam bunlar yüzünden açıp neyin nasıl yapıldığını felan da öğrenir oldum. Son çare pazartesi de gönderecem. Gamming gen tr parayla yaşanan rezilliğin vucut bulmuş halidir net.